• 080 50 56
  • Brezplačna storitev
    Stik hitro
    in enostavno!
  • 080 50 56
  • Brezplačna storitev
    Stik hitro
    in enostavno!

Politika zasebnosti

Kako se uporabljajo vaši podatki?

Če je potrebno, so vaši podatki, ki jih vnesete v kontaktni obrazec na naši spletni strani, zbrani (vaši osebni podatki, e-poštni naslov, telefonska številka ...), da olajšamo nadaljnjo komunikacijo. V primeru, da ne želite deliti svojih osebnih podatkov, lahko našo spletno stran uporabljate popolnoma anonimno.

Katere vrste podatkov se zbira?

Vaše osebne podatke in ostale, ki jih uporabljamo za:

Izboljšanje individualne komunikacije, da bi tako v celoti izpolnili vaše ključne potrebe. Optimizacijo kakovosti naše spletne strani glede na resnične potrebe uporabnikov tega spletnega mesta. Da bi vam lahko poslali osebna e-poštna sporočila z informacijami in ugodnostmi glede novih posegov in terapij.

OPOMBA: Če se ne želite naročiti na naše novice, lahko kadar koli prekličete prejemanje e-poštnih sporočil, tako da sledite tem navodilom.

Varstvo vaših osebnih podatkov

Z upoštevanjem protokolov varnosti po vsem, svetu vaše osebne podatke zaščitimo z več standardi varstva, ki nenehno zagotavljajo vašo zasebnost tako, da nas kontaktirate preko e-pošte ali preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani.

Uporaba piškotkov

Piškotki (znani pod imenom cookies) so identifikacijske datoteke, ki omogočajo hitro preverjanje pristnosti, da izboljšali vaše izkušnje pri uporabi naše spletne strani. Če sprejmete uporabo piškotkov, vam lahko posredujemo individualne informacije o storitvah, ki vas lahko zanimajo. Možno je vključiti tretjo osebo, ki bo opravila strokovno analizo podatkov, ki smo jih zbrali. Tretja oseba je pravno zavezana zaščititi vaše podatke in jih ne razkriti drugim ter uporabiti izključno za predhodno dogovorjeno analizo. Vedno imate možnost prilagajanja pogostosti uporabe piškotkov za vsako stran, ki jo obiščete, kar storite z uporabo spletnega brskalnika (lahko celo blokirate piškotke).

Komu so dostopni moji osebni podatki?

Osebni podatki uporabnika tega spletnega mesta ne bodo nikoli na voljo tretjim osebam za neposredno gospodarsko korist ali za nadaljnje gospodarsko izkoriščanje. Vaše neosebne podatke, ki jih zbiramo skozi vašo uporabo naših spletnih strani, lahko posredujemo tretjim osebam s ciljem izboljšati svojo samopodobo in oglaševanje naše klinike.

Stranice tretjih oseb

V nekaterih primerih, ko ocenimo, da je to primerno, lahko na naših spletnih straneh uporabimo povezave tretjih oseb, da našim uporabnikom zagotovimo več informacij. Strani tretjih oseb, ki so povezane z našo spletno stranjo, niso v lasti Kalmar Implant Dentistry d.o.o. in zato niso dolžni upoštevati pravilnikov o varnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnika, ki so navedeni na tej strani.. Zato zavračamo vsako odgovornost glede vsebine in uporabe spletnih mest, ki niso v pristojnosti Kalmar Implant Dentistry d.o.o .. V primeru kakršnih koli težav, ki jih povzročajo strani tretjih oseb, povezanih z našo spletno stranjo, cenimo prijavo vsakega takšnega primera, saj nam to omogoča zaščito vaše varnosti in varnosti naše spletne strani.

Zakon o varstvu osebnih podatkov v spletu

V skladu s predpisi COPPA-e (Zakon o varstvu otrok v spletu) se ne zbirajo osebni podatki (ali kateri koli drugi) mladoletnikov.

Zasebnost med navigacijo po spletu

Dokument Politika zasebnosti, ki se nanaša na zasebnost na spletu, je pomembna samo za podatke, ki se zbirajo na naši spletni strani; ne vključuje podatkov, zbranih na druge načine.

Pogoji

Z uporabo naše spletne strani se strinjate s Pravilnikom o zasebnosti, ki je opisan tukaj.

Vaša odobritev

Vabimo vas, da obiščete stran Pogoji uporabe na naši spletni strani.

Spremembe pravilnika o zasebnosti

V primeru, da bodo prihodnji pravni predpisi zahtevali spremembe navedenih postavk v pravilniku o zasebnosti, bodo ustrezne spremembe navedene na tej strani.

Za vsa vprašanja v zvezi z Pravilnika o zasebnosti se obrnite na nas preko elektronske pošte, telefona (in na voljo mobilnih aplikacij, kot na primer, Viber, WhatsApp, Facebook...) Ali navadno pošto na naslov:

Kalmar Implant Dentistry d.o.o.

Ljubljanska cesta 6

Reka, 51000

Hrvaška

kontakt@kalmardent.com

TEL.: +385 (0)51 262 363

FAX: +385 (0)51 262 370

GSM: +385 (0)91 178 80 26

Za kakršne koli informacije, NE OKLEVAJTE KONTAKTIRAJTE NAS!

Dal 1950.

Tretja generacija zobozdravnikov v družini Kalmar ima danes v svojem zobozdravstvenem centru na Reki (in v Dramlju) vrhunski tim zobozdravnikov z dolgoletnimi izkušnjami na različnih področjih zobozdravstva. Strokovno in izkušeno osebje vam bo nudilo tretmaje v skladu z najvišjimi strokovnimi standardi, od najbolj kakovostnih terapij do individualnega pristopa.

Brezplačen klic Hrvaška, Reka, Ljubljanska cesta 6
Pričevanja

Pomagali ste mi premagati stare strahove pred zobozdravniki, zato se moram zahvaliti vsem zdravnikom in drugim osebjem. Odnos med kakovostjo in ceno ter splošnim vtisom je odličen in predvsem nad mojimi pričakovani.

Michele, Torino
Pričevanja

Izjemno sem zadovoljna z vašim pristopom in delom. Prezadovoljna sem z delom, ki ste opravili in vem, da vas bom priporočala vsem, ki jih bom srečala.

Barbara, Padova
Pričevanja

Že po desetih dneh uporabe bajta (samo ponoči), zjutraj nisem več čutila bolečine v vratu in ramenih, celo sem nehala jemati zrdravila proti bolečinam, ki sem ga jemala vsako jutro. Vse to me je enostavno presenetilo. Zelo sem zadovolja in ga bom tudi nadalje uporabljala.

M.g. Schio (Italija)
Pričevanja

Bila sem v vaši kliniki in naletela na zelo prijazno in profesionalno osebje. Zahvaljujoč vam, se spet srečno smejem po več kot deset letih!

Giovanna, Trieste

Za kakršne koli informacije,
NE OKLEVAJTE KONTAKTIRAJTE NAS!