Izjava o privatnosti

Kako se koriste Vaši podaci?

Izjava o privatnosti regulira prava o zaštiti Vaših osobnih podataka koje prosljeđujete putem ove web stranice sukladno s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka (Općom uredbom o zaštiti podataka), Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka NN 42/2018 u odnosu na prikupljanje, obradu, korištenje i pohranu Vaših osobnih podataka.

O zaštiti Vaših osobnih podataka koje prosljeđujete putem ove web stranice brinu Kalmar Implant Dentistry d.o.o. (dalje u tekstu Klinika Kalmar).

Osobni podatci uključuju ime i prezime, adresu, datum i mjesto rođenja, telefonski broj, e-mail, uključujući bilo kakvu priloženu dokumentaciju i zdravstvene podatke.

Sve osobne podatke putem web stranice pružate dobrovoljno na temelju privole i isti se obrađuju od strane osoba zaduženih za obradu osobnih podataka.

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je svim osobama starijim od 16 godina. Osobe mlađe od 16 godina moraju imati privolu roditelja ili zakonskog skrbnika kako bi koristili ovu web stranicu i usluge Klinike Kalmar.

Službenika za zaštitu osobnih podataka Klinike Kalmar možete kontaktirati putem e-maila dpo@kalmardent.com.

Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka

Svi Vaši osobni podatci vezani za upite prikupljaju se dobrovoljno putem standardizirane forme, e-maila, WhatsApp-a https://www.whatsapp.com/legal/#privacy-policy i drugim komunikacijskim kanalima na zahtjev.

Osobni podatci koji se prikupljaju putem standardizirane forme i e-maila na web stranici uključuju ime i prezime, e-mail i broj telefona. Putem forme također možete poslati posebnu kategoriju osobnih podataka, odnosno zdravstvene podatke koji će u slučaju realizacije upita biti pohranjeni u svrhu preventivne medicine i liječenja.

U trenutku kada korisnik popuni formu na web stranici, odnosno proslijedi svoje osobne podatke suglasan je da razumije sve navedeno o pristupu, zaštiti, obradi, korištenju i pohrani svojih osobnih podataka te da razumije i slaže se sa svim navedenim u ovoj Izjavi o privatnosti.

Označavanjem polja kvačicom na formi za slanje upita na web stranici potvrđujete informirani pristanak na pristup, obradu, prosljeđivanje, dostupnost i pohranu osobnih podataka Klinici Kalmar u svrhu pružanja informiranja o zdravstvenoj usluzi.

Osobni podatci korisnika prikupljaju se u svrhu što bolje prezentacije usluga korisniku, dostupnosti informacija korisniku, marketinga i promocije, uključujući ponude i akcije te anonimno, u statističke svrhe.

Klinika Kalmar će Vaše prikupljene podatke obraditi vlastitim kapacitetima, ali pridržava pravo iste proslijediti trećoj strani, partneru (prijevozniku, smještajnom kapacitetu, partnerskoj turističkoj agenciji) isključivo u svrhu realizacije tražene usluge korisnika, analize potreba pacijenata, istraživanja tržišta i što kvalitetnije zdravstveno-turističke ponude.

Vaše osobne podatke nećemo prodavati niti prosljeđivati trećim stranama koje nisu navedene u ovoj Izjavi o privatnosti niti ih objavljivati u marketinške svrhe bez Vašeg pristanka.

Vaše prosljeđivanje osobnih podataka Kliniku Kalmar ne obvezuje na obavljanje zatražene usluge od strane korisnika web stranice.

Zaštita osobnih podataka

Pravo na brisanje, ispravak i ograničenje obrade imaju svi korisnici web stranice www.kalmardent.com čiji identitet možemo utvrditi bez obzira na nacionalnost i/ili boravište.

Klinika Kalmar koristi odgovarajuće zaštitne mjere kako bi zaštitili podatke koje šaljete putem ove web stranice.

Upotreba kolačića (cookies)

Na web stranici www.kalmardent.com koristimo kolačiće trećih strana. Kolačići nam omogućuju najvišu funkcionalnost stranice. Kako bi pratili interakciju, broj posjeta korisnika na ovu web stranicu koristimo usluge Google Analytics-a https://policies.google.com/privacy Isti nam omogućava lakše prepoznavanje Vaših interesa, izradu demografskih izvješća i mjerenje uspješnosti internetskih marketinških kampanja.

Ukoliko pristupate Facebook stranici preko web stranice www.kalmardent.com prihvaćate Izjavu o privatnosti Facebooka https://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy.

Pristup osobnim podatcima i vrijeme pohrane

Osobni podaci koje ste pružili u Klinici Kalmar prikupljaju se i koriste u skladu sa pravilima struke u svrhu pružanja tražene zdravstvene usluge korisniku, preventivne medicine i ostalih usluga u organizaciji iste, te se čuvaju 10 godina od posljednjeg pregleda.

Nerealizirani upiti i svi podaci pruženi kroz njih bit će izbrisani jednom godišnje.

Povlačenje i brisanje osobnih podataka

Korisnici web stranice imaju pravo na brisanje svojih osobnih podataka iz sustava za pohranu podataka Klinike Kalmar.

Ukoliko želite da izbrišemo Vaše osobne podatke molimo Vas da pošaljete pismeni zahtjev na službenu mail adresu dpo@kalmardent.com. O brisanju i dostavi Vaših osobnih podataka obavijestiti ćemo Vas pismenim putem na e-mail adresu sa koje ste poslali zahtjev u roku 30 dana od primitka istog.

Povlačenje privole o pristupu, obradi, korištenju i pohrani Vaših osobnih podataka ne utječe na zakonitost istih radnji prije podnošenja, odnosno primitka Vašeg zahtjeva za brisanje osobnih podataka koji se odnose na Vas.

Odricanje od odgovornosti

Partnerske će firme Vaše osobne podatke čuvati kao poslovnu tajnu u skladu sa svojom Izjavom o privatnosti.

Klinika Kalmar i partnerske firme nisu odgovorne za moguću nanijetu materijalnu i/ili nematerijalnu štetu nastalu korištenjem Vaših osobnih podataka koji su otuđeni nezakonitom ili zlonamjernom radnjom bilo koje treće strane a ugrožavaju integritet, dostupnost, autentičnost i/ili povjerljivost Vaših osobnih podataka.

Izmjene i dopune

Ova obavijest stupa na snagu 25.05.2018.g. Klinika Kalmar zadržava pravo na izmjenu i dopunu ove Izjave o privatnosti te će na zahtjev isporučiti prethodno važeće obavijesti.

Nadležnost suda

Za svaki mogući nastali sudski spor nadležan je Sud u Rijeci.

Naruči se na besplatan pregled

Tradicija od 1950. godine

Treća generacija stomatologa u obitelji Kalmar danas u svme dentalnom centru u Rijeci (i Dramlju) okuplja vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u raznim područjima stomatologije. Stručno i iskusno osoblje pružit će vam tretmane prema najvišim standardima struke od najkvalitetnije terapije do individualnog pristupa.

Besplatan poziv Hrvatska, Rijeka, Ljubljanska cesta 6
Referenze

Iznimno sam zadovoljna vašim pristupom i radom. Prezadovoljna sam radovima koje ste mi napravili i sigurna sam da ću vas preporučiti dalje.

Barbara, Padova
Referenze

Već nakon desetak dana upotrebe byta, i to samo noću, ujutro ne bih osjetila više bolove u vratu i ramenima, čak sam i lijekove protiv bolova koje sam ujutro pila, izbacila. Sve me to pozitivno iznenadilo.

M.g. Schio (Italija)
Referenze

Bila sam u vašoj klinici i naišla na vrlo ljubazno i profesionalno osoblje. Zahvaljujući vama opet se sretno smijem nakon više od deset godina!

Giovanna, Trieste
Referenze

Pomogli ste mi da prebrodim stare strahove od zubara, a zbog toga moram posebno zahvaliti svim doktorima i ostalom osoblju. Odnos kvalitete i cijene, kao i općeg dojma je odličan i iznad svih mojih očekivanja.

Michele, Torino

Naruči se na
besplatan pregled!